Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 / Galatasaray'ın 62 Yıllık Dinamo Bükreş Zaferinin Forması ... : Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler.

Galatasaray Dinamo Bükreş 4-1 / Galatasaray'ın 62 Yıllık Dinamo Bükreş Zaferinin Forması ... : Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler.. Birincisi, uzun süredir bahsedilen fenerbahçe maçı için, ikincisi genel olarak bir geleceğe bakış i̇şin ilginç yanı, öyle bir stoper dinamo bükreş'te vardı. Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Ve daha da ilginci o çocuk daha önce galatasaray forması giymişti. Geçtiğimiz hafta oynanan milli maçlar, haftasonu oynanan trabzonspor maçlarının yorgunluğunun üzerine bu akşam dinamo bükreş'i konuk ettik. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı.

Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; Dolha, diabate, goian, rus (dk.

Galatasaray - Dinamo Bükreş maç özeti izle - Galatasaray ...
Galatasaray - Dinamo Bükreş maç özeti izle - Galatasaray ... from img.fanatik.com.tr
Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Maçın zor geçeceğini düşünenler yanıldılar. Dinamo'nun başında angelo niculescu, galatasaray'ın başında efsane baba gündüz var. Galatasaray'ımızın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasaray harry kewell (32) shabani nonda (42) shabani nonda (46) elano (58). Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano. Maçi galatasaray dinamo bükreş tarih:

Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir.

Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler. Ali sami yen stadı'nda oynanan karşılaşmada galatasaray'ın gollerini 32. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 ve en çok izlenen spor videoları vidivodo'da. Çıkan oyuncu 31 numarayla alexe giren oyuncu 7 numarayla zicu 59. Galatasaray, uefa avrupa ligi f grubu 3. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. Dinamo'nun başında angelo niculescu, galatasaray'ın başında efsane baba gündüz var.

Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon. 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Galatasaray'ın gollerini kewell, nonda (2), elano. Dakikada elano kaydederken, dinamo bükreş'in golünü 62.

Galatasaray 2-1 Dinamo Bükreş / Maç sonucu | Bafra Gündem
Galatasaray 2-1 Dinamo Bükreş / Maç sonucu | Bafra Gündem from www.morrmag.com
Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Maçın zor geçeceğini düşünenler yanıldılar. Maçi galatasaray dinamo bükreş tarih: Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. + galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3.

Galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3.

23 ekim 2009 1.349 i̇zlenme. Uefa avrupa li̇gi̇ f grubu 3. Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler. 46 bostina), tamas, andrei cristea, torje, (dk. Dinamo'nun başında angelo niculescu, galatasaray'ın başında efsane baba gündüz var. Dolha, diabate, goian, rus (dk. Galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir. Geçtiğimiz hafta oynanan milli maçlar, haftasonu oynanan trabzonspor maçlarının yorgunluğunun üzerine bu akşam dinamo bükreş'i konuk ettik. Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; Galatasaray harry kewell (32) shabani nonda (42) shabani nonda (46) elano (58).

Arka arkaya evinde oynadığı ikinci maçta da 4 gol atarak galip geldi galatasaray, üstelik bu defa sadece 1 tane yediler ama gene rakibe fırsatlar verdiler. Dinamo bükreş'in tek golü ise 62. Bu senenin en çok kullanılan 3 klişe lafından birini uyguladılar, rotasyon. + galatasaray, uefa avrupa ligi (f) grubu 3. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti.

Galatasaray sezonu Dinamo Bükreş'e karşı açıyor! (CANLI ...
Galatasaray sezonu Dinamo Bükreş'e karşı açıyor! (CANLI ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Galatasaray harry kewell (32) shabani nonda (42) shabani nonda (46) elano (58). Uefa avrupa ligi f grubunda, perşembe gecesi grup maçlarının 3. Uefa avrupa ligi f grubu 3. Sol köşeden adrian cristea'nın kullandığı köşe atışında topu önüne alan bostina, yine sol çaprazdan yaptığı sert vuruşla uzak köşeden topu kaleye gönderdi: Dinamo bükreş'in tek golünü ise ndoye kaydetti. Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı. Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3.

Dolha, diabate, goian, rus (dk.

Dk dinamo bükreş'da oyuncu değişikliği; Galatasaray 4 dinamo bükreş 1 maç devam ediyor skor ve yorumlar buradan yapabilirsiniz. Aslarla yedeklerin karmasından oluşturulan 11'de fenerbahçe maçı düşünülerek bazı futbolcularımıza yer. Sünde, dinamo bükreş karşısına çıkıyoruz. Romanya ekibi karşısında maçın başından sonuna etkili bir futbol oynayan galatasarayımız, bulduğu gol pozisyonlarını değerlendirmesini bildi ve rahat bir. Maçında romanya'nın dinamo bükreş takımını konuk etti. Dakikada sağdan galatasaray ceza alanına giren andrei. Bu maçı iki farklı şekilde yorumlamak mümkün. 75 niculescu), scarlatache, n'doye, adrian cristea, marius alexe (dk. Galatasaray'ımız, uefa avrupa ligi f grubu 3. Dakikada elano kaydederken, dinamo bükreş'in golünü 62. 46 bostina), tamas, andrei cristea, torje, (dk. Galatasaray'ın golleri shabani nonda (2), harry kewell ve elano blumer'den geldi.

Galatasaray için önemli bir maçtı dinamo bükreş maçı birçok açıdan galatasaray dinamo bükreş. Galatasaray atağında kewell sol kanattan ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla topu uzaklaştırdı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook